Маринад для курочки
- Курка 1.2 кг
- Кефір 0.5 л
- Імбир свіжий
- Коріандр мелений 2 ч.л.
- Кмин мелений 2 ч.л.
- Паприка мелена 2 ч.л.
- Чилі (порошок) 0.5 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Сік лимонний 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Курку промити, обсушити, і розділити на частини.
Для маринаду змішати кефір, вичавлений часник, ріпчасту цибулю (нарізану півкільцями), лимонний сік, натертий корінь імбиру і всі залишені спеції.
Покласти шматочки курки у маринад, накрити харчовою плівкою (або кришкою), і прибрати у холодильник на ніч.
Деко застелити фольгою. Замариновану курочку викласти на деко, і відправити у вже нагріту духовку до 200 градусів, приблизно на 30 хвилин, і запікати до готовності.
http://recepti.biz.uaПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
http://recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт салата с языка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Лавандовые пирожные по рецепту Юлии ВысоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Пирог со шпинатом и фетой рецептПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter