Мантар
- Свинина 600 г
- Редька (зелена) 100 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Аджика 1 ст.л.
- Оцет яблучний 1 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Вода (кип´ячена, бульйон) 0.5 л
- Макаронні вироби 200 г
М'ясо нарізати смужками, обсмажити в рослинній олії.
Додати цибулю, порізану півкільцями, обсмажити.
Додати натерту на тертці для корейської моркви (або порізати соломкою) редьку, томатну пасту, аджику, оцет, лавровий лист.
Залити водою (бульйоном), посолити і довести до кипіння. Додати дрібно нарізаний часник.
Відварити сочні.
Відварені сочні викласти у глибоку тарілку, залити їх м'ясним соусом і посипати зеленню.
Рецепты вкусных блюд для Вас: рецепти з фото.
Рецепты приготовления блюд: первые блюда рецепт с фото.
Поможем выйти замуж в Германию - легкие супы рецепты с фото.
Кульков алексей алексеевич. Василий кульков.
Рецепт рахат лукума с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить вкусный шашлык - медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter