Мансаф
- М´ясо 500 г
- Йогурт (сметана) 2 л
- Яйце 2 шт.
- Рис
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Лавровий лист
- Горіхи грецькі
Відварити до готовності м'ясо.
Основа. Яйця збити до однорідної маси.
Влити у йогурт або сметану.
Ретельно перемішати.
Поставити на середній вогонь, постійно помішувати, щоб йогурт не згорнувся, до закипання і варити ще хвилин 15-20, також помішуючи.
Додати бульйонний кубик.
І основа, і бульйон повинні бути гарячими. Влити тонкою цівкою, постійно помішуючи, і слідкувати за тим, щоб основа не згорнулася. Варити ще 30-40 хвилин.
Промитий рис замочити в холодній воді на 30-40 хвилин.
Воду злити і обсмажити рис на розігрітій олії протягом 3-5 хвилин.
Залити окропом або бульйоном, лише злегка покриваючи рис.
Варити до готовності. Готовий рис повинен вийти розсипчастим.
У глибоку тарілку нарвати лаваш або булку шматочками 2х2 або 3х3 см.
Просочити хліб отриманою йогуртно-м'ясною основою, м'ясо залишити на кінець. Основи брати близько двох ополоників, хліб повинен бути увесь просочений.
Викласти зверху рис і залити половиною йогуртно-м'ясної основи разом із м'ясом. Решту основи вилити у глибоку тарілку.
Подавати із зеленню, ріпчастою цибулею.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты греческой кухни с фото.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Салат венок с черносливомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты Приготовления: рецепты салата из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter