Мансаф
- Баранина 2 кг
- Сметана 1.5 л
- Рис 500 г
- Локшина (вермішель) 100 г
- Олія оливкова 30 г
- Мигдаль смажений 150 г
- Петрушка
Баранину крупно нарубану, розміром приблизно з кулак, добре промити, укласти у каструлю, залити холодною водою, додати 2 цибулини і варити майже до готовності приблизно 2 години, заправити сіллю, перцем.
Сметану вилити у каструлю і поставити на вогонь, постійно помішуючи до закипання.
Потім викласти м'ясо із бульйону і перекласти у сметану, розбавити бульйоном від м'яса і варити ще 30 хвилин, не накриваючи кришкою, зрідка помішуючи.
Дрібну локшину обсмажити до золотистого кольору на оливковій олії у каструльці.
Потім додати у локшину промитий рис і обсмажити разом 1 хвилину, заправити спеціями і залити бульйоном, варити 30 хвилин до повної готовності.
На велику тарілку викласти тонкий лист лавашу, потім рис, зверху м'ясо, залити зверху соусом, потім посипаи смаженими мигдальними і кедровими горішками та зеленню.
Соус від м'яса вилити у велику піалу і поставити на стіл поряд із м'ясом.
Печень рецепт приготовленияТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте
Окрошка на воде с уксусом рецептВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Рецепты даши малаховойКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Тыквенные оладьи тыкву запечь. Тыквенные оладьи.
Мебель для кухни Польская. Национальные особенности Польской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter