Мансаф

ДРУГІ СТРАВИ
721 Мансаф
Фото - Мансаф
інгредієнти:
  • Баранина 2 кг
  • Сметана 1.5 л
  • Рис 500 г
  • Локшина (вермішель) 100 г
  • Олія оливкова 30 г
  • Мигдаль смажений 150 г
  • Петрушка

Мансаф інгредієнти Баранину крупно нарубану, розміром приблизно з кулак, добре промити, укласти у каструлю, залити холодною водою, додати 2 цибулини і варити майже до готовності приблизно 2 години, заправити сіллю, перцем.

Мансаф Сметану вилити у каструлю і поставити на вогонь, постійно помішуючи до закипання.

фото мансаф Потім викласти м'ясо із бульйону і перекласти у сметану, розбавити бульйоном від м'яса і варити ще 30 хвилин, не накриваючи кришкою, зрідка помішуючи.

Мансаф БаранинаДрібну локшину обсмажити до золотистого кольору на оливковій олії у каструльці.

Мансаф Сметана Потім додати у локшину промитий рис і обсмажити разом 1 хвилину, заправити спеціями і залити бульйоном, варити 30 хвилин до повної готовності. 

На велику тарілку викласти тонкий лист лавашу, потім рис, зверху м'ясо, залити зверху соусом, потім посипаи смаженими мигдальними і кедровими горішками та зеленню.

 

Соус від м'яса вилити у велику піалу і поставити на стіл поряд із м'ясом.

Печень рецепт приготовленияТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте

Окрошка на воде с уксусом рецептВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки

Рецепты даши малаховойКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

Тыквенные оладьи тыкву запечь. Тыквенные оладьи.

Мебель для кухни Польская. Национальные особенности Польской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter