Мансаф
- М´ясо 500 г
- Йогурт (сметана) 2 л
- Яйце 2 шт.
- Рис 2 скл.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Лавровий лист
- Горіх мускатний
Відварити до готовності м'ясо.
Приготувати основу. Яйця збити до однорідної маси і влити у йогурт або сметану і ретельно перемішати.
Поставити на середній вогонь, постійно помішувати, щоб йогурт не згорнувся, до закипання і варити ще хвилин 15-20, також помішуючи.
Якщо м'ясо готове, воно повинно дуже легко жуватися, буквально танути у роті, бульйон злити і додати в основу. І основа і бульйон повинні бути гарячими. Влити тонкою цівкою, постійно помішуючи і стежачи за тим, щоб основа не згорнулася. Варити ще 30-40 хвилин.
Викласти у готову основу подрібнене на шматочки м'ясо і кип'ятити 5 хвилин.
Приготувати рис. Промиту крупу замочити у холодній воді на 30-40 хвилин. Воду злити і обсмажити рис на розігрітій олії протягом 3-5 хвилин.
Залити окропом або бульйоном, лише злегка покриваючи рис. Варити до готовності. Готовий рис повинен вийти розсипчастим.
У глибоку тарілку нарвати лаваш або булку шматочками 2х2 або 3х3 см.
Просочити хліб отриманою йогуртно-м'ясною основою, м'ясо залишити на кінець. Основи брати близько 2 ополоників, хліб повинен бути увесь просочений.
Викласти зверху рис і залити половиною йогуртно-м'ясної основи разом із м'ясом. Решту основи вилити у глибоку тарілку.
Подавати із зеленню, ріпчастою цибулею.
Посуда, восторг, грация, авация - посуда для квашения капусты. Купить капусту, цены.
Поделись рецептом - выиграй призы - кулинарные рецепты с фотографиями.
Как приготовить почки говяжьи видеокак приготовить почки говяжьи
http://recepti.biz.ua рецепты Польской кухни дрожжевое тесто
Салат мимоза приготовить. Салат оливье мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter