Мансаф

ДРУГІ СТРАВИ
612 Мансаф
Фото - Мансаф
інгредієнти:
  • М´ясо 500 г
  • Йогурт (сметана) 2 л
  • Яйце 2 шт.
  • Рис 2 скл.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Лавровий лист
  • Горіх мускатний

Відварити до готовності м'ясо.

Приготувати основу. Яйця збити до однорідної маси і влити у йогурт або сметану і ретельно перемішати.

Поставити на середній вогонь, постійно помішувати, щоб йогурт не згорнувся, до закипання і варити ще хвилин 15-20, також помішуючи.

Якщо м'ясо готове, воно повинно дуже легко жуватися, буквально танути у роті, бульйон злити і додати в основу. І основа і бульйон повинні бути гарячими. Влити тонкою цівкою, постійно помішуючи і стежачи за тим, щоб основа не згорнулася. Варити ще 30-40 хвилин.

Викласти у готову основу подрібнене на шматочки м'ясо і кип'ятити 5 хвилин.

Приготувати рис. Промиту крупу замочити у холодній воді на 30-40 хвилин. Воду злити і обсмажити рис на розігрітій олії протягом 3-5 хвилин.

Залити окропом або бульйоном, лише злегка покриваючи рис. Варити до готовності. Готовий рис повинен вийти розсипчастим.

У глибоку тарілку нарвати лаваш або булку шматочками 2х2 або 3х3 см.

Просочити хліб отриманою йогуртно-м'ясною основою, м'ясо залишити на кінець. Основи брати близько 2 ополоників, хліб повинен бути увесь просочений.

Викласти зверху рис і залити половиною йогуртно-м'ясної основи разом із м'ясом. Решту основи вилити у глибоку тарілку.

Подавати із зеленню, ріпчастою цибулею.

Посуда, восторг, грация, авация - посуда для квашения капусты. Купить капусту, цены.

Поделись рецептом - выиграй призы - кулинарные рецепты с фотографиями.

Как приготовить почки говяжьи видеокак приготовить почки говяжьи

http://recepti.biz.ua рецепты Польской кухни дрожжевое тесто

Салат мимоза приготовить. Салат оливье мимоза рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter