Манпар
- Яловичина (жирна) 700 г
- Картопля 3 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Оцет (винний) 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець чорний і червоний гострий мелений)
- Яйце 3 шт.
- Часник
- Зелень
Приготувати локшину.
Борошно біле - 2 скл. Вода кип'ячена холодна - 125 мл. Сіль - 0.5 ч. л. Цукор - 0,5 ч. л. Яйце. Рослинна олія - 1 ст. л.
Із перерахованих продуктів замісити м'яке прісне тісто.
Загорнути у пакет і помістити у холодильник на 30 хвилин.
Потім сформувати із тіста ковбаску і нарізати упоперек на шматочки завбільшки з волоський горіх. Після цього із кожного шматочка руками сформувати джгутики завбільшки з олівець. Потім кожен джгутик розтягнути у тонку стрічку. Можна просто розкачати качалкою.
Нарізати стрічки маленькими квадратиками.
Підготовлене таким чином тісто залишити підсушуватися на присипаному борошном столі.
Приготувати м'ясний соус.
Із яловичини зрізати жир і нарізати дрібними кубиками. Витопити у казанку, шкварки видалити.
У витоплений розпечений жир покласти нарізану невеликими шматочками м'якоть яловичини, поперчити. Як тільки м'ясо зарум'яниться, всипати цибулю і спасерувати, помішуючи.
Додати дрібно нарізані помідори. Влити томатну пасту. Тушкувати хвилин 10, помішуючи, до утворення однорідного томатного соусу.
Потім влити 2 склянки води, винний оцет, довести до кипіння і тушкувати підливу 30 хвилин. Додати нарізану невеликими кубиками картоплю, кубики солодкого перцю.
Накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні приблизно ще 30 хвилин, періодично помішуючи, до утворення густого насиченого соусу.
У цей час відварити у підсоленій воді підсохлі шматочки тіста (манпар) .
Викласти в окрему посудину, злегка змастити маслом і накрити кришкою.
Яйця збити із сіллю і посмажити тонкий омлет. Злегка остудити, розрізати навпіл і нарізати тонкою соломкою.
Готовий соус посолити. Заправити зеленню та часником.
При подачі у глибоку тарілку викласти шматочки манпара, залити великою кількістю м'ясного соусу, посипати соломкою омлету і свіжою зеленню.
Рождественские блюда рецептыУзнай про натуральный рецепт от насморка. Читай статьи у нас. Заходи
Окрошка на воде с уксусом и сметанойВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Мимоза салат с картошкой и сыромКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter