Манпар

ДРУГІ СТРАВИ
494 Манпар
Фото - Манпар
інгредієнти:
  • Яловичина (жирна) 700 г
  • Картопля 3 шт.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Оцет (винний) 1 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець чорний і червоний гострий мелений)
  • Яйце 3 шт.
  • Часник
  • Зелень

Приготувати локшину.

Борошно біле - 2 скл. Вода кип'ячена холодна - 125 мл. Сіль - 0.5 ч. л. Цукор - 0,5 ч. л. Яйце. Рослинна олія - ​​1 ст. л.

 

 

 

 

 

Із перерахованих продуктів замісити м'яке прісне тісто.

Загорнути у пакет і помістити у холодильник на 30 хвилин.

Потім сформувати із тіста ковбаску і нарізати упоперек на шматочки завбільшки з волоський горіх. Після цього із кожного шматочка руками сформувати джгутики завбільшки з олівець. Потім кожен джгутик розтягнути у тонку стрічку. Можна просто розкачати качалкою.

Нарізати стрічки маленькими квадратиками.

Підготовлене таким чином тісто залишити підсушуватися на присипаному борошном столі.

Приготувати м'ясний соус.

Із яловичини зрізати жир і нарізати дрібними кубиками. Витопити у казанку, шкварки видалити.

У витоплений розпечений жир покласти нарізану невеликими шматочками м'якоть яловичини, поперчити. Як тільки м'ясо зарум'яниться, всипати цибулю і спасерувати, помішуючи.

Додати дрібно нарізані помідори. Влити томатну пасту. Тушкувати хвилин 10, помішуючи, до утворення однорідного томатного соусу.

Потім влити 2 склянки води, винний оцет, довести до кипіння і тушкувати підливу 30 хвилин. Додати нарізану невеликими кубиками картоплю, кубики солодкого перцю.

Накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні приблизно ще 30 хвилин, періодично помішуючи, до утворення густого насиченого соусу.

 

У цей час відварити у підсоленій воді підсохлі шматочки тіста (манпар) .

Викласти в окрему посудину, злегка змастити маслом і накрити кришкою.

 

Яйця збити із сіллю і посмажити тонкий омлет. Злегка остудити, розрізати навпіл і нарізати тонкою соломкою.

Готовий соус посолити. Заправити зеленню та часником.

 

 

При подачі у глибоку тарілку викласти шматочки манпара, залити великою кількістю м'ясного соусу, посипати соломкою омлету і свіжою зеленню.

 

 

 

 

 

 

 

 

Рождественские блюда рецептыУзнай про натуральный рецепт от насморка. Читай статьи у нас. Заходи

Окрошка на воде с уксусом и сметанойВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки

рецепты новогодних закусок

Мимоза салат с картошкой и сыромКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter