Мамині горщики
- Картопля 5 шт.
- Гриби 400 г
- Грудка куряча 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Зелень
- Сіль
- Сир (майонез)
На 2 горщика по 750 мл.
Картоплю очистити і нарізати середніми кубиками, посолити.
М'ясо нарізати такими ж шматочками, обсмажити не більше 10 хвилин без олії на великому вогні, до рум'яної скоринки.
Гриби викласти на сковороду, випарити вологу, додати олію і крупно нарізану цибулю, обсмажити до золотистої скоринки цибулі.
Із помідора зняти шкірочку і нарізати кубиками.
Часник дрібно нарізати. Порубати зелень.
Покласти в горщики шарами.
Спочатку картопля, далі частина часнику і зелені, гриби, м'ясо. Поверх м'яса решту часнику і зелені, помідор.
Сіль і спеції додати кожному шару.
Закрити кришками і поставити в духовку на 40-50 хвилин при температурі 200°С.
Дістати горщики, покласти зверху сир і, не закриваючи кришку, повернути в духовку, щоб сир перетворився на рум'яну скоринку.
Крабовый Салат. Рецепты - салати з язика з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты русских Холодных закусок тут
Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты с фото - салаты праздничные рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter