Мамалига запечена із грибами та сиром
- Борошно кукурудзяне (крупа) 250 г
- Вода 300 г
- Гриби (печериці) 300 г
- Сир (бринза, твердий) 100 г
- Молоко 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Влити воду й молоко у каструлю із товстим дном, довести до кипіння, додати перець і сіль, зменшити вогонь і поступово всипати кукурудзяну крупу чи борошно, постійно помішуючи.
Вміст увесь час треба помішувати хвилин 15-20. Натерти сир на крупній тертці, гриби підсмажити з цибулиною (гриби не солити).
У форму викласти півпорції мамалиги, на неї викласти сир, потім гриби, і все закрити другою половиною мамалиги. Поставити у гарячу духовку 180 градусів на 45-50 хв. Потім накрити рушником і дати трохи охолонути.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемОписание, дистрибутив. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для мультиварки, вкусно - приготовление пасты в мультиварке. Мультиварка Philips.
Рецепты салатов из морепродуктов. Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты.
Рецепт салата лисья шубка фото. Кулинарные рецепты салаты фото.
Торт грильяжный бкк составТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
recepti.biz.ua кулинарный сайт юлия высоцкая
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter