Малинові ескалопи
579
інгредієнти:
- Ескалоп 6 шт.
- Малина 1 скл.
- Молокo (кефір) 0.5 л
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Змішати у блендері малину і кисле молоко. Ескалопи натерти сіллю і перцем, скласти у глибоку миску.
Залити соусом.
Залишити на півгодини маринуватися.
Скласти ескалопи у сковорідку в один шар, залити соусом.
Нагріти до максимальної температури, накрити кришкою і тушкувати 30 хвилин.
Потім відкрити і випарити рідину по можливості.
Злегка обсмажити.
Подавати зі свіжою малиною, можна із гірчицею.
recepti.biz Классические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Рецепты выпечка в микроволновой печиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Салат с капустой, яблоками и апельсинами тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі