"Маклюбу"

ДРУГІ СТРАВИ
551 "Маклюбу"
Фото -
інгредієнти:
  • Баранина 3 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 кг
  • Морква 0.5 кг
  • Помідор 3 шт.
  • Баклажан 2 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Рис 1 кг
  • Мигдаль (смажений) 100 г

М'ясо відварити до готовності зі спеціями та корінням.

Спеції: кардамон, паприка, карі, сушені помідори, шафран, перець чорний мелений, мускат.

Вийняти м'ясо і обсмажити злегка на сковороді.

Баклажани чи картоплю почистити і нарізати кільцями, потім злегка обсмажити із двох сторін.

Цибулю і моркву нарізати соломкою і обсмажити, бульйон процідити.

На дно казана покласти порізані кільцями помідори, викласти м'ясо, баклажани або картоплю, на вибір, але можна і разом, потім цибулю і моркву, зверху викласти промитий рис і залити всe бульйоном, у якому варилося м'ясо.

На маленькому вогні плов повинен тушкуватися приблизно годину.

Коли плов повністю готовий, треба накрити казан підносом або великою тарілкою і перевернути його.

Зверху викласти мигдальні горішки, злегка обсмажені на вершковому маслі.

ТутПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Салати з крабовими паличками рецепти з фотосалати з крабовими паличками рецепти

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов из моркови.

www.recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Яблочный штрудель рецепт классическийяблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter