"Маклюбу"
- Баранина 3 кг
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Морква 0.5 кг
- Помідор 3 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Картопля 4 шт.
- Рис 1 кг
- Мигдаль (смажений) 100 г
М'ясо відварити до готовності зі спеціями та корінням.
Спеції: кардамон, паприка, карі, сушені помідори, шафран, перець чорний мелений, мускат.
Вийняти м'ясо і обсмажити злегка на сковороді.
Баклажани чи картоплю почистити і нарізати кільцями, потім злегка обсмажити із двох сторін.
Цибулю і моркву нарізати соломкою і обсмажити, бульйон процідити.
На дно казана покласти порізані кільцями помідори, викласти м'ясо, баклажани або картоплю, на вибір, але можна і разом, потім цибулю і моркву, зверху викласти промитий рис і залити всe бульйоном, у якому варилося м'ясо.
На маленькому вогні плов повинен тушкуватися приблизно годину.
Коли плов повністю готовий, треба накрити казан підносом або великою тарілкою і перевернути його.
Зверху викласти мигдальні горішки, злегка обсмажені на вершковому маслі.
ТутПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Салати з крабовими паличками рецепти з фотосалати з крабовими паличками рецепти
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов из моркови.
www.recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Яблочный штрудель рецепт классическийяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter