Макарони "Золотий гребінець"
- Креветки 6 шт.
- Морські гребінці 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Олія оливкова
- Петрушка
- Вино біле сухе 150 мл
- Часник
- Томат домашній (помідори) 400 г
- Макарони 500 г
- Сіль, перець
У глибоку і високу сковороду налити трохи оливкової олії.
У холодну олію додати пару зубчиків часнику, розрізані на чотири частини і постійно помішувати.
Як тільки часник "спробує" зарум'янитися, видалити його з олії і додати дрібно порізану цибулю і пасерувати до ніжно-золотистого кольору, додати морепродукти і подрібнену петрушку, протушкувати хвилин 5, перевертаючи з одного боку на інший креветки і гребінці.
Потім вийняти морепродукти на тарілку, а в сковороду налити вино, дати покипіти пару хвилин і додати домашній томат або подрібнені помідори, якщо помідори свіжі дати покипіти доки рідина не випарується на половину, а якщо томат, то досить хвилин 5 постійно помішуючи.
Потім викласти зверху морепродукти, додати ще трохи оливкової олії, трохи перцю і солі, тушкувати все разом ще хвилин 5-7.
Відварити макарони у великій кількості підсоленої води, строго за часом зазначеним на упаковці, вони ні в якому разі не повинні бути перевареними. Зі сковороди знову вийняти всю "живність". Готові макарони відкинути на дуршлак і в сковороді поєднати із соусом.
Розікласти макарони по тарілках, зверху морепродукти і свіжорубана петрушка.
Польская выпечка рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Готовим со вкусом - салат белочка рецепт.
Рецепты для пекарни: рецепт салата белочка. Рецепты Приготовления.
Картошка В Мультиварке Рецепты: фруктовые десерты рецепты с фото.
Ресторан Украинской кухни Москва. Сеть ресторанов Украинской кухни.
Американская кухня фото интерьерСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter