Макарони "Золотий гребінець"

ДРУГІ СТРАВИ
718 Макарони "Золотий гребінець"
Фото - Макарони
інгредієнти:
  • Креветки 6 шт.
  • Морські гребінці 300 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Олія оливкова
  • Петрушка
  • Вино біле сухе 150 мл
  • Часник
  • Томат домашній (помідори) 400 г
  • Макарони 500 г
  • Сіль, перець

Макарони У глибоку і високу сковороду налити трохи оливкової олії.

У холодну олію додати пару зубчиків часнику, розрізані на чотири частини і постійно помішувати.

Як тільки часник "спробує" зарум'янитися, видалити його з олії і додати дрібно порізану цибулю і пасерувати до ніжно-золотистого кольору, додати морепродукти і подрібнену петрушку, протушкувати хвилин 5, перевертаючи з одного боку на інший креветки і гребінці.

Макарони Потім вийняти морепродукти на тарілку, а в сковороду налити вино, дати покипіти пару хвилин і додати домашній томат або подрібнені помідори, якщо помідори свіжі дати покипіти доки рідина не випарується на половину, а якщо томат, то досить хвилин 5 постійно помішуючи.

фото Макарони Потім викласти зверху морепродукти, додати ще трохи оливкової олії, трохи перцю і солі, тушкувати все разом ще хвилин 5-7.

Макарони Відварити макарони у великій кількості підсоленої води, строго за часом зазначеним на упаковці, вони ні в якому разі не повинні бути перевареними. Зі сковороди знову вийняти всю "живність". Готові макарони відкинути на дуршлак і в сковороді поєднати із соусом.

Макарони Макарони

Розікласти макарони по тарілках, зверху морепродукти і свіжорубана петрушка.

Макарони

Макарони

Польская выпечка рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Готовим со вкусом - салат белочка рецепт.

Рецепты для пекарни: рецепт салата белочка. Рецепты Приготовления.

Картошка В Мультиварке Рецепты: фруктовые десерты рецепты с фото.

Ресторан Украинской кухни Москва. Сеть ресторанов Украинской кухни.

Американская кухня фото интерьерСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter