Макарони з копченим лососем
- Сир м´який (Філадельфія) 110 г
- Лосось (копчений) 175 г
- Вино біле 4 ст.л.
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Кріп (порізаний, свіжий) 1 ст.л.
- Макаронні вироби (локшина італійська) 225 г
- Овочі (аспарагус, цукіні, маленькі суцвіття броколі, стручки молодого гороху) 350 г
- Сіль, перець
М'який сир, біле вино, сік лимона і половину лосося покласти в блендер, збити до однорідної маси.
Аспарагус або будь-які із перерахованих овочів відварити в підсоленій воді 5 хвилин. Цукіні, попередньо, нарізати брусочками.
Локшину відварити.
У отриманий сирно-рибний соус додати залишки лосося і порізаний кріп. Акуратно перемішати і в каструлі на маленькому вогні трохи підігріти, але не доводити до кипіння.
Додати цукіні до макаронів.
Додати соус.
Акуратно перемішати.
Рецепты без выпечкиКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Рецепт суп гуляшИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Танцы-повторялки для детей - праздничный салат на новый год.
Лавандовые пирожные по рецепту Юлии ВысоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Домашний майонез. Мясо под майонезом.
Кулинарный сайт с фотографиями. Сайты кулинарных рецептов.
http://recepti.biz.ua кулинария торты наполеон торт рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter