Макарони з грибами, цибулею-пореєм, вершками та сиром
- Макарони (італійські) 500 г
- Печериці свіжі 350 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля порей 1 пуч.
- Вершки 0.5 скл.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Перець зелений гострий (маленький) 1 шт.
- Мускатний горіх мелений 0.25 ч.л.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Масло вершкове 50 г
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Сіль
- Чорний мелений перець
- Сир твердий (пармезан)
Два види цибулі чистимо і дрібно ріжемо. Зелений гострий перець очищаємо від насіння і нарізаємо дрібними півкільцями. У глибокій сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо оливкову олію і обсмажуємо цибулю з перцем, доки вони не придбають золотистий відтінок. При цьому слід постійно помішувати.
Гриби ретельно миємо й нарізаємо брусочками. Додаємо до цибулі і тушкуємо до тих пір, доки не випарується вся рідина.
Коли рідина випарується, солимо, перчимо, додаємо мускатний горіх і заливаємо вином. Через 5 хвилин додаємо вершки і тушкуємо, доки соус не загусне.
Зварити макарони, дотримуючись інструкції виробника. Злити воду, розкласти в порційні тарілки. Полити кожну порцію невеликою кількістю соусу, посипати тертим сиром, зелeною цибулею, дуже тонко нарізаною, і подати до столу.
Рецепт торта Киевский гостКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Восстановить обмен веществ: диетолог светлана фус сайт. Диабет и питание. Каша ПЛЕЗА.
recepti.biz.ua рецепт майонеза провансаль
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter