Макарони по-флотськи
- М´ясо 600 г
- Макарони (сухі) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Масло вершкове
М'ясо обробити на невеликі шматочки.
М'ясо покласти у киплячу воду.
Туди ж додати моркву.
Закипить - ретельно зняти піну, посолити.
Варити м'ясо до готовності - доки виделка легко не встромлятиметься у шматочок.
Нарізати цибулю.
Відварити макарони і обсмажити цибулю до золотистої скоринки.
Готове м'ясо змолоти разом із морквою.
Обсмажити фарш з цибулею на вершковому маслі.
Відкинути готові макарони.
З'єднати із фаршем. Прогріти разом.
Салат кучками рецепт с сухарикамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: торты без выпечки рецепты. Рецепты здоровой выпечки.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт салата с языка. Рецепты для пекарни.
Рецепт салата с фетойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter