Макарони із курячою печінкою
- Печінка куряча 450 г
- Макарони 400 г
- Помідор черрі 300 г
- Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Бульйон овочевий 150 мл
- Томатна паста 4 ст.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Оцет (бальзамічний) 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Петрушка
Розігріти олію у сковороді. Обсмажити на сильному вогні печінку протягом 5 хв, вийняти шумівкою в окрему ємність. У сковороду покласти помідори черрі. Обсмажити 2 хв. Викласти в окрему посудину.
Влити олію, що залишилася. Покласти цибулю, часник і готувати на повільному вогні 10-15 хв - доки цибуля не стане м'якою.
У сковороду викласти томатну пасту, влити бульйон і оцет. Довести до кипіння, прокип'ятити 5 хв. Покласти печінку, перемішуючи посолити, поперчити. Готувати помішуючи ще 1-2 хв. Додати готові помідори.
Відварити макарони і відкинути. Змішати із печінкою та овочами, із нарізаною зеленню.
Холодные закуски с красной икройхолодные закуски с красной икрой
recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Все виды салатов из яблок. Салат с кольраби, сельдереем, яблоком и морковью.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter