Макарони із курячою печінкою

ДРУГІ СТРАВИ
936 Макарони із курячою печінкою
Фото - Макарони із курячою печінкою
інгредієнти:
  • Печінка куряча 450 г
  • Макарони 400 г
  • Помідор черрі 300 г
  • Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Бульйон овочевий 150 мл
  • Томатна паста 4 ст.л.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Оцет (бальзамічний) 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Петрушка

Розігріти олію у сковороді. Обсмажити на сильному вогні печінку протягом 5 хв, вийняти шумівкою в окрему ємність. У сковороду покласти помідори черрі. Обсмажити 2 хв. Викласти в окрему посудину. 

Влити олію, що залишилася. Покласти цибулю, часник і готувати на повільному вогні 10-15 хв - доки цибуля не стане м'якою. 

У сковороду викласти томатну пасту, влити бульйон і оцет. Довести до кипіння, прокип'ятити 5 хв. Покласти печінку, перемішуючи посолити, поперчити. Готувати помішуючи ще 1-2 хв. Додати готові помідори. 

Відварити макарони і відкинути. Змішати із печінкою та овочами, із нарізаною зеленню.

Холодные закуски с красной икройхолодные закуски с красной икрой

recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов

Все виды салатов из яблок. Салат с кольраби, сельдереем, яблоком и морковью.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter