Макарони із куркою
- Філе куряче 400 г
- Макарони (із твердих сортів пшениці) 400 г
- Кукурудза (консервована або горошок) 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
- Горіх мускатний
- Сіль
Розморожене філе курки порізати невеликими прямокутниками і злегка відбити.
Отримані прямокутники порізати невеликими шматочками.
У киплячу воду додати 1 столову ложку рослинної олії, для того щоб вони не злиплися, посолити і висипати макарони. Варити близько 7 хв до готовності.
Готові макарони промити холодною кип'яченою водою, злити воду і висипати у миску.
Цибулю і часник порізати кубиками, моркву порізати смужками.
На рослинній олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, потім додати до цибулі шматочки курки, обсмажити все, додати мускатний горіх, моркву, часник і все трохи обсмажити ще, потім додати 3 столових ложки води (50 мл), накрити кришкою і тушкувати до готовності моркви. У приготовлені шматочки курки додати макарони, кукурудзу (або горошок), все ретельно перемішати і на повільному вогні пропарити під закритою кришкою 4-5 хвилин.
Вкуснейший мясной салат. Праздничный стол мясные салаты.
Рецепты на святую вечерюКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт приготовления сельдь под шубой. Рецепт приготовления блюда селедка под шубой.
приготовление плова из говядины
Рецепты для пекарни - рецепт ужина на скорую руку. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты пудингов для детейРецепты и советы
Рецепты салатов из морковиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
ТутИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter