Майже "ролли"
- Фарш м´ясний (змішаний) 200 г
- Цибуля-порей (товсті стебла, біла частина) 2 шт.
- Кабачок (цукіні, тонкий, довгий, невеликий) 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Порей нарізати "бочечками" 4-5 см.
Акуратно видалити серединки, залишаючи по 2-4 шари зовнішнього листя.
Теж саме зробити з цукіні.
Видалити серцевину ножем.
Внутрішню частину порею дрібно нарізати.
Пасерувати на олії до золотистого кольору.
Замісити фарш: до м'яса додати пасеровану цибулю, спеції, половинку перемішаного яйця, пропущений через прес часник. Ретельно перемішати.
Порожнини овочів набити фаршем.
Обсмажити з усіх сторін до легкої рум'яності.
Напівготові "ролли" розставити в посудині, додати 1-2 ст. л. води, накрити фольгою або кришкою і довести до готовності в розігрітій до 200-220 градусів духовці 15-20 хвилин.
Куриный рулет Триокуриный рулет
Сайт кулинарный анастасии скрипкинойПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter