Мачанка по-селянськи
- Свинина 250 г
- Ковбаса (домашня або "Селянська рубана") 200 г
- Сало (свиняче, свіже) 100 г
- Молоко 350 мл
- Борошно 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Картопля 10 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Коріандр (мелений)
- Лавровий лист 1 шт.
- Майоран
- Сіль
- Олія рослинна
Сало і свинину нарізати дрібними кубиками.
Дві цибулини - четвертинками кілець.
Ковбасу - кружечками або напівкружечками.
На розігрітій сковороді витопити сало.
Сковорода повинна бути із знімною ручкою або готувати у невеликій качатниці.
Додати свинину.
Як тільки м'ясо злегка обсмажиться, додати цибулю.
Коли цибуля набуде золотистого відтінку, додати ковбасу, додати сіль, перець, коріандр, майоран і лавровий лист, смажити пару хвилин.
Нагріти духовку до 180 градусів.
Розвести 1 ст. л. борошна молоком, вилити у сковороду, довести до кипіння.
Поставити сковороду із мачанкою на 10 хвилин у духовку, потім духовку вимкнути, залишивши сковороду у духовці на 15 хвилин.
До мачанки можна подати відварену картоплю, млинці із пшеничного або ячмінного борошна або деруни.
Для дерунів натерти картоплю й цибулину на дрібній тертці.
Прибрати зайву рідину, додати сіль, перець, яйця, 2 ст. л. борошна.
Добре перемішати.
Смажити деруни до рум'яної скоринки на добре розігрітій сковороді на олії.
Рецепты Тортов - рецепт смачного торта. Скороварки для приготовления каши.
Салат из брокколи рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Водяные форсунки: салат из моря продуктов.
Рецепты салатов на англ. языкеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter