Мачанка білоруська

ДРУГІ СТРАВИ
681 Мачанка білоруська
Фото - Мачанка білоруська
інгредієнти:
  • Ковбаса (домашня)
  • Ребра свинні
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана
  • Петрушка
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Борошно

Домашню ковбасу, нарізану шматочками, і свинні реберця обсмажити, потім протушкувати, додавши приправи і сіль.

 

Цибулю спасерувати на олії або жирі, сметану розвести в бульйоні, отриманому від тушкування м'яса, додати борошно, петрушку.

Соусом залити обсмажені шматочки і прокип'ятити.

На гарнір можна подати картоплю або млинці.

Кулинария рецепты первых блюд. Кулинарные рецепты первых блюд с фотографиями.

Готовим со вкусом: диетические блюда из говядины рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Мультиварка Philips - легкие блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт имбирного напитка: приготовление блюд в микроволновке рецепты.

Американская кухня презентация на английскомСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер

Кулинарный сайт с фотографиями. Кулинарный сайт. горячие блюда.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter