Люля-кебаб із курки
- Курка (філе) 1200 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Лимон 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
- Перець
Куряче філе помити, нарізати, цибулю очистити і також нарізати.
Пропустити через м'ясорубку.
В отриману масу додати сіль, перець, лимонний сік.
Ретельно все перемішати і поставити у холод на 2-3 години.
Дістатии фарш, сформувати мокрими руками довгі котлетки, протягнути у них дерев'яну шпажку і акуратно викласти на розігріту сковорідку-гриль із олією.
Обсмажити із двох боків до золотистої скоринки, перевертаючи за допомогою дерев'яних лопаток.
Викласти на тарілку.
Подавати із рубаною петрушкою.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати та закуски. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт диетических печеных сырников. Диетические рецепты-говяжья отбивная.
Воздушный торт с малиной: рецепты торт киевский. Осетинские пироги на заказ.
В французской кухне есть блюдо канфоме как узнать рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter