Люля-кебаб із курки
 
		
				
				
				
				
		
- Курка (філе) 1200 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Лимон 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
- Перець
 Куряче філе помити, нарізати, цибулю очистити і також нарізати.
 Куряче філе помити, нарізати, цибулю очистити і також нарізати.
 Пропустити через м'ясорубку.
 Пропустити через м'ясорубку.
 В отриману масу додати сіль, перець, лимонний сік.
 В отриману масу додати сіль, перець, лимонний сік.
 Ретельно все перемішати і поставити у холод на 2-3 години.
 Ретельно все перемішати і поставити у холод на 2-3 години.
 Дістатии фарш, сформувати мокрими руками довгі котлетки, протягнути у них дерев'яну шпажку і акуратно викласти на розігріту сковорідку-гриль із олією.
 Дістатии фарш, сформувати мокрими руками довгі котлетки, протягнути у них дерев'яну шпажку і акуратно викласти на розігріту сковорідку-гриль із олією.
 Обсмажити із двох боків до золотистої скоринки, перевертаючи за допомогою дерев'яних лопаток.
 Обсмажити із двох боків до золотистої скоринки, перевертаючи за допомогою дерев'яних лопаток.
 Викласти на тарілку.
 Викласти на тарілку.
 Подавати із рубаною петрушкою.
 Подавати із рубаною петрушкою.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати та закуски. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт диетических печеных сырников. Диетические рецепты-говяжья отбивная.
Воздушный торт с малиной: рецепты торт киевский. Осетинские пироги на заказ.
В французской кухне есть блюдо канфоме как узнать рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

