Люля-кебаб

ДРУГІ СТРАВИ
582 Люля-кебаб
Фото - Люля-кебаб
інгредієнти:
  • Фарш (свинячо-яловичий) 700 г
  • Грудка куряча 300 г
  • Прянощі для люля 1.5 ч.л.
  • Жовток курячий 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Базилік 1 пуч.
  • Сіль
  • Перець

Свинячо-яловичий фарш, курячу грудку, цибулину, базилік, прянощі пропустити через м'ясорубку.

У підготовлений фарш додати один курячий жовток, посолити, поперчити і знову гарно перемішати. Потім фарш необхідно збити.

Поставити фарш у холодильник на 1 годину. У морозильну камеру - на 30 хвилин.

Розвести багаття. На утворене вугілля висипати пару жмень кам'яної солі. Сіль охороняє вугілля від швидкого згасання.

Нанизати фарш на шампура невеликими порціями, обсмажити по 5 -7 хвилин із кожного боку.

Соус.

50 г - сметани, 50 г - майонезу, 1 зубчик часнику.

 

Конфета карамель. Карамель конфеты шоколад песня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter