Люля-кебаб
608
інгредієнти:
- Фарш (свинячо-яловичий) 700 г
- Грудка куряча 300 г
- Прянощі для люля 1.5 ч.л.
- Жовток курячий 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Базилік 1 пуч.
- Сіль
- Перець
Свинячо-яловичий фарш, курячу грудку, цибулину, базилік, прянощі пропустити через м'ясорубку.
У підготовлений фарш додати один курячий жовток, посолити, поперчити і знову гарно перемішати. Потім фарш необхідно збити.
Поставити фарш у холодильник на 1 годину. У морозильну камеру - на 30 хвилин.
Розвести багаття. На утворене вугілля висипати пару жмень кам'яної солі. Сіль охороняє вугілля від швидкого згасання.
Нанизати фарш на шампура невеликими порціями, обсмажити по 5 -7 хвилин із кожного боку.
Соус.
50 г - сметани, 50 г - майонезу, 1 зубчик часнику.
Конфета карамель. Карамель конфеты шоколад песня.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі