Люля-кебаб

ДРУГІ СТРАВИ
613 Люля-кебаб
Фото - Люля-кебаб
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (яловичий) 700 г
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Спеції

За мотивами Цибулю дрібно нарізати і змішати з фаршем, додати спеції. Поставити фарш у холодильник на ніч маринуватися.

 

За мотивами Сформувати ковбаски. Зліпити їх мокрими руками. Ковбаски повинні бути щільними, тримати форму.

фото За мотивами Викласти у рукав, затягнути із двох кінців хомутиками. Якщо рукав не перфорований, то можна зробити у ньому кілька проколів, або просто не сильно затягувати хомутики. Відправити у духовку, розігріту до 220 градусів на 30 хвилин. 

У галету викласти люля-кебаб, салат і улюблений соус.

 

 

 

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты для пекарни.

Салат из омлета и ветчины и лукаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата с языка. Рецепты для пекарни.

Маковый торт царица эстерСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты