Люля-кебаб
- Фарш м´ясний (яловичий) 700 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Спеції
Цибулю дрібно нарізати і змішати з фаршем, додати спеції. Поставити фарш у холодильник на ніч маринуватися.
Сформувати ковбаски. Зліпити їх мокрими руками. Ковбаски повинні бути щільними, тримати форму.
Викласти у рукав, затягнути із двох кінців хомутиками. Якщо рукав не перфорований, то можна зробити у ньому кілька проколів, або просто не сильно затягувати хомутики. Відправити у духовку, розігріту до 220 градусів на 30 хвилин.
У галету викласти люля-кебаб, салат і улюблений соус.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты для пекарни.
Салат из омлета и ветчины и лукаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата с языка. Рецепты для пекарни.
Маковый торт царица эстерСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter