Люля-кебаб
- М´ясо (баранина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Крупа манна 2 ст.л.
- Сіль
- Оцет
- Перець чорний
- Зелень
Баранину (краще жирну) нарізати невеликими шматочками.
Прокрутити через м'ясорубку разом з цибулею. Посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний кріп, манку.
Все ретельно перемішати. М'ясо потрібно відбити об стіл (просто кидати м'ясну кульку на стіл з висоти приблизно півметра хвилин 20). Це потрібно для того, щоб м'ясо стало в'язким, і котлетки не розпалися при смаженні.
Потім сформувати люляшки, які відразу нанизати на шпажки.
Розвести багаття, на решітці засмажити люляшки. Можна посмажити в духовці або мікрохвильовці на грилі.
Подавати із цибулею, зеленню і збризнути оцтом.
Шоколадний торт рецепти з фото пошаговоЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Морепродукты салаты рецепты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Психолог лариса ренарТимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе
Поможем выйти замуж в Германию - медовик рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter