Люля-кебаб

ДРУГІ СТРАВИ
624 Люля-кебаб
Фото - Люля-кебаб
інгредієнти:
  • М´ясо (баранина) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кріп 1 пуч.
  • Крупа манна 2 ст.л.
  • Сіль
  • Оцет
  • Перець чорний
  • Зелень

Люля-кебаб Баранину (краще жирну) нарізати невеликими шматочками.

Люля-кебаб Прокрутити через м'ясорубку разом з цибулею. Посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний кріп, манку.

фото Люля-кебаб Все ретельно перемішати. М'ясо потрібно відбити об стіл (просто кидати м'ясну кульку на стіл з висоти приблизно півметра хвилин 20). Це потрібно для того, щоб м'ясо стало в'язким, і котлетки не розпалися при смаженні.

Люля-кебаб Потім сформувати люляшки, які відразу нанизати на шпажки. 

 

Люля-кебаб Розвести багаття, на решітці засмажити люляшки. Можна посмажити в духовці або мікрохвильовці на грилі.

Люля-кебаб Подавати із цибулею, зеленню і збризнути оцтом.

Шоколадний торт рецепти з фото пошаговоЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Морепродукты салаты рецепты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.

Психолог лариса ренарТимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе

Поможем выйти замуж в Германию - медовик рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter