Люля-кебаб

ДРУГІ СТРАВИ
652 Люля-кебаб
Фото - Люля-кебаб
інгредієнти:
  • Баранина 700 г
  • Сало (курдючне) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 350 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений, суміш)
  • Базилік (сухий)

Люля-кебаб інгредієнти М'ясо і курдючне сало нарізати шматками для м'ясорубки.

Люля-кебаб Перемолоти разом із ріпчастою цибулею.

фото Люля-кебаб Додати спеції. 

 

 

 

Люля-кебаб Баранина Все ретельно перемішати.

Фарш гарно відбити протягом 10-15 хвилин. 

Прибрати фарш, закривши його попередньо харчовою плівкою, у холодильник на 1 годину.

 

Протягом цього часу у воді замочити дерев'яні палички, щоб у процесі приготування вони не горіли.

Люля-кебаб Сало Оформити люля.

Люля-кебаб Цибуля ріпчаста В аерогрилі готувати на високій швидкості, при температурі 235 градусів 18 хвилин, не забувши під грати поставити піддон.

Люля-кебаб Сіль

 

Рецепти до Нового року 2015 на укранськй моврецепти до нового року

http://recepti.biz.uaЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Кулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов

Заправка греческого салата. Салат цезарь заправка салата.

Салаты вкусные рецептыРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты

Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты и советы

Фильм Польская кухня смотреть онлайнТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter