Люля-кебаб
- Баранина 700 г
- Сало (курдючне) 100 г
- Цибуля ріпчаста 350 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений, суміш)
- Базилік (сухий)
М'ясо і курдючне сало нарізати шматками для м'ясорубки.
Перемолоти разом із ріпчастою цибулею.
Додати спеції.
Все ретельно перемішати.
Фарш гарно відбити протягом 10-15 хвилин.
Прибрати фарш, закривши його попередньо харчовою плівкою, у холодильник на 1 годину.
Протягом цього часу у воді замочити дерев'яні палички, щоб у процесі приготування вони не горіли.
Оформити люля.
В аерогрилі готувати на високій швидкості, при температурі 235 градусів 18 хвилин, не забувши під грати поставити піддон.
Рецепти до Нового року 2015 на укранськй моврецепти до нового року
http://recepti.biz.uaЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Кулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Заправка греческого салата. Салат цезарь заправка салата.
Салаты вкусные рецептыРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты и советы
Фильм Польская кухня смотреть онлайнТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter