Лявянгі
- Горіхи волоські 100 г
- Цибуля червона 2 шт.
- Масло топлене 1 ст.л.
- Слива 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Курка 1 шт.
Горіхи подрібнити. Червону цибулю очистити від шкірки, подрібнити, викласти у марлю і віджати сік. Потім у сковорідці злегка обсмажити цибулю на середньому вогні без олії.
Подрібнити лавашана (кислі сливи, перероблені і висушені до пластинки). Залити теплою водою і дати розм'якшитися. Час від часу перемішувати, якщо знадобиться вода, ще додати (але теплу). Розм'якшити до отримання кашки.
У миску висипати горіхи, цибулю, топлене масло, сіль, перець і кашку.
Все перемішати. Маса повинна бути солонувато-кислувато-гіркувата.
Курку промити, очистити нутрощі. Відрізати кінчики ніжок, крилець і попку.
Залишити трохи начинки. Іншою начинкою нафарширувати курку, зашити животик ниткою. Залишеною начинкою обмазати курку. Запікати курку при 180 градусах близько години.
recepti.biz.ua шоколадны пудинг
Капуста брокколи - кулинария капуста брокколи. Семена почтой, в том числе редкие.
Авокадо яйцо салат фото рецепт. Салат змея фото рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter