Лявянгі
- Курка 1 шт.
- Горіхи грецькі 250 г
- Цибуля ріпчаста 8 шт.
- Алича
- Спеції (сіль, перець)
Курку посолити, поперчити і обмазати кислятиною (кисла каша робиться із дуже кислої аличі: свіжу аличу або курагу аличі відварити у невеликій кількості води і м'якоть використати для обмазки).
Обмазати як із внутрішньої сторони, так із зовнішнього боку курки. А також кашку аличі додати у начинку.
Начинка: 5 великих цибулин пропустити через м'ясорубку, покласти на марлю і вичавити.
До цибулі додати 200-250 грам мелених волоських горіхів, сіль і перець.
Начинити курку, обмазати майонезом і запекти у духовці.
Рецепты в пост выпечкаИстория возникновения постов. Деяния Святых отцов, посвященных посту
Очень вкусные кексы: кофейный кекс рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт ужина на скорую рукуИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Готовим со вкусом - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter