Лящ у часниковому соусі
763
інгредієнти:
- Лящ 8 шт.
- Сіль
- Борошно
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 20 зуб.
- Майонез 4 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Хрін (столовий)
- Олія рослинна
Рибку помити.
Очистити, випатрати і знову гарно промити.
Натерти сіллю (можна приправою для риби), запанірувати в борошні й обсмажити на сильному вогні до золотистої скоринки.
Викласти рибку на деко.
Очистити цибулю і часник.
Цибулю обсмажити до золотистого кольору і відправити на рибку разом з олією, на якій смажилася цибуля.
Соус: змішати майонез, сметану, часник (дрібно порізаний).
Додати хрін.
Обмазати рибку соусом.
Поставити в духовку на 35 хв.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Приготовления - рецепты салат с морепродуктами.
Кулинарные блюда для худеющих: рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі