Лящ, тушкований із часником

ДРУГІ СТРАВИ
868 Лящ, тушкований із часником
Фото - Лящ, тушкований із часником
інгредієнти:
  • Риба (лящ) 1.2 кг
  • Часник 100 г
  • Лимон 1 шт.
  • Картопля
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Перець духмяний
  • Лавровий лист

Лящ, тушкований з часником інгредієнти Рибу очистити, видалити плавники.

Лящ, тушкований з часником Зробити поздовжні надсічки, як можна частіше.

фото Лящ, тушкований з часником Нарізати на порційні шматки, укласти в каструлю.

Лящ, тушкований з часником Риба Вичавити сік 1 лимона на рибу, додати часник (видавлений через прес), сіль, перець, спеції для риби.

Лящ, тушкований з часником Часник Все добре перемішати і дати промаринуватися 2 години.

Лящ, тушкований з часником Лимон Після маринування на рибку укласти зверху картоплю, порізану на 4 частини.

Лящ, тушкований з часником Картопля Приготувати томатний соус. Змішати воду з томатом, щоб соус вийшов насиченого червоного кольору і залити ним рибу з картоплею. Додати лавровий лист і запашний перець.

Після закипання тушкувати на малому вогні до готовності картоплі.

 

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления мясных салатов.

Салаты с яблоками рецепты приготовленияКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд

Кулинарный сайт allsweet. Официальный сайт мокко кулинарный магазин.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter