Лящ, тушкований із часником
- Риба (лящ) 1.2 кг
- Часник 100 г
- Лимон 1 шт.
- Картопля
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Томатна паста 2 ст.л.
- Перець духмяний
- Лавровий лист
Рибу очистити, видалити плавники.
Зробити поздовжні надсічки, як можна частіше.
Нарізати на порційні шматки, укласти в каструлю.
Вичавити сік 1 лимона на рибу, додати часник (видавлений через прес), сіль, перець, спеції для риби.
Все добре перемішати і дати промаринуватися 2 години.
Після маринування на рибку укласти зверху картоплю, порізану на 4 частини.
Приготувати томатний соус. Змішати воду з томатом, щоб соус вийшов насиченого червоного кольору і залити ним рибу з картоплею. Додати лавровий лист і запашний перець.
Після закипання тушкувати на малому вогні до готовності картоплі.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления мясных салатов.
Салаты с яблоками рецепты приготовленияКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд
Кулинарный сайт allsweet. Официальный сайт мокко кулинарный магазин.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter