"Ловися, рибко"
772
інгредієнти:
- Риба (філе: тріска, палтус, окунь) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Перець чорний (горошком) 3 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Лечо 1 бан.
- Олія соняшникова 100 мл
- Цукор 2 ч.л.
- Сіль
- Вода
Свіжу рибу покласти на дно каструлі, на неї - цибуля, далі - морква, часник, посолити, покласти перець і лавровий лист.
Усе залити соусом.
Для соусу змішати лечо, олію, цукор.
Можна додати води, соус повинен покрити овочі не менше 0,5 см.
Довести до кипіння, далі готувати на повільному вогні 40 хвилин.
Рецепты украшения для тортовРецепты и советы
приготовление брокколи и цветной капусты
Блюда - Серий: 226 - кулинария блюда из печени. Вкусные рецепты для похудения.
Рецепт салата с языкаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить летний салат - рецепт салата с буряком.
Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке тут
Рецепт домашнего майонеза тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі