Лосось зі спаржею
- Спаржа
- Бекон
- Сіль
- Перець чорний
- Лосось (філе)
- Олія оливкова
- Сік лимона
Філе злегка поперчити, посолити, якщо бекон не сильно солоний.
Бекон розібрати на смужки.
Кожен шматочок риби загорнути у бекон.
Запекти в духовці при 200°С 12-15 хвилин.
Спаржу очистити, якщо необхідно. Відрізати жорсткі кінці.
Закип'ятити воду, посолити.
Відварити 5-10 хвилин в залежності від розміру спаржі.
Дістати з окропу, викласти на лід. Це потрібно для того, щоб вона не потемніла (а якщо спаржа зелена - щоб не стала бурого кольору).
Посолити, якщо потрібно і скропити оливковою олією.
Акуратно перемішати.
Викласти запеченого лосося на тарілку.
Спаржу зв'язати або обмотати смужкою бекону.
При бажанні можна подавати зі шматочками лимона.
Рецепт салата белочка из плавленных сырковРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Новогодние рецепты праздничных блюд www.recepti.biz.ua
классический торт наполеон рецепт с фото
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты индийской кухни.
www.recepti.biz.ua кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter