Лосось з начинкою на кислій капусті
- Капуста білоголова (квашена) 500 г
- Цибуля шалот біла 2 шт.
- Груша 2 шт.
- Цукор 1 ст.л.
- Шампанське (яблучний сидр, яблучний або виноградний сік) 250 г
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Лосось 560 г
- Риба (біла) 200 г
- Зелень (петрушка, кріп, кервель, естрагон, цибуля-різанець) 1 пуч.
- Вершки 100 г
- Білок яєчний 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
Цибулю дрібно нарізати. Груші розрізати на 4 частини, видалити насіння і нарізати не дуже тонкими скибочками.
На розігріту сковороду викласти 1 ст. л. масла і цукровий пісок. Помішуючи, дати карамелізуватися і додати дрібно нарізану цибулю, а потім груші. Трохи обсмажити до прозорості цибулі і додати капусту.
Влити шампанське, розмішати і залишити тушкуватися на маленькому вогні 30 хвилин, періодично помішуючи.
Білу рибу нарізати дрібними кубиками.
Духовку включити на 200 градусів, щоб розігрілася.
У блендер покласти рибу, вершки, білок і подрібнити. Додати нарізану дрібно зелень. Лимон обдати окропом і натерти на тертці цедру. Додати у фарш. Додати також сік лимона.
Лосось нарізати акуратними скибочками (приблизно по 70 г). На порцію - 2 скибочки. Нижню скибочку змастити фаршем з білої риби і прикрити іншою.
Викласти капусту у вогнетривку форму або порційні формочки.
Зверху на капусту покласти рибу. Маленькими шматочками розподілити 2 ст. л. вершкового масла. Поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Не перетримати.
Лодки РИБ SKYLARK от ТехСудПром - риба смажена фото.
Рецепты Приготовления: салат радичио рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты ягненок к пасхе. Рецепт пасхи из сметаны.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат из ананаса рецепт. Салаты с ананасом.
Купить Печенье: печенье из творога розочки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter