Лосось з картоплею під вершково-гірчичним соусом
- Лосось 1 кг
- Картопля 1 кг
- Вершки 0.5 скл.
- Майонез 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Естрагон (пряна зелень) 1 пуч.
- Лимон 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Лосось розрізати по хребту, звільнити від шкіри і кісточок; нарізати невеликими шматочками, полити соком лимона, посипати дрібно нарізаним естрагоном і меленим перцем і залишити маринуватися хвилин 10.
Картоплю очистити, нарізати тонкими кружечками і проварити у киплячій воді хвилин 5, щоб скоротити час запікання в духовці, посолити, збризнути олією.
Дно форми для запікання викласти картоплею в один шар, а потім рибу з картоплею укласти щільними рядами.
Змішати вершки, майонез і гірчицю, посолити і поперчити, залити отриманою сумішшю картоплю.
Форму накрити фольгою, у якій зробити невеликі дірочки, запікати в духовій шафі при температурі 200 градусів до готовності картоплі (1 годину), потім фольгу зняти і дати картоплі з рибою підрум'янитися.
Танцы-повторялки для детей: рецепты рождество. Что подарить коллеге на Рождество.
recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter