Лосось в огірковому соусі
- Лосось (філе) 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Огірок 1 шт.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Цибуля зелена (пір’я) 2 шт.
- Кріп 2 ст.л.
- Вершки жирні 100 мл
- Сік лимонний 2 ч.л.
- Цукор 0.5 ч.л.
Нагріти духовку до 230°С.
На деко вилити олію.
Філе лосося сполоснути і обсушити рушником. Сіль і перець за смаком.
Нарізати на порційні шматки й укласти на деко шкірою вгору. Поставити в духовку на 2-3 хвилини. Дістати з печі, перевернути і запікати ще хвилин 10 або до готовності.
З огірка зрізати шкіру, нарізати на часточки.
У каструльці розтопити вершкове масло. Додати огірки, зелену цибулю (дрібно покришену), посолити, поперчити і тушкувати 2-3 хвилини. Додати кріп, налити вершки (33%), лимонний сік і цукор, добре перемішати і зняти з вогню.
Подавати рибу під цим соусом.
Рецепты салатов на любой вкус - мясные салаты. Как приготовить летний салат.
Рецепты Приготовления - рецепт салата с буряком.
Черничное варенье рецепт на зиму фотоРецепт варенья. Правила посадки и ухода за крыжовником
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошаговые с фото. Мультиварка Philips.
Майонез домашний рецепт с фотоПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter