Лосось у маринаді
- Лосось (свіжий) 500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вода 1 скл.
- Сіль
- Цукор 1 ч.л.
- Перець чорний мелений
- Лавровий лист 3 шт.
- Перець чорний (горошком, запашний)
- Борошно пшеничне
- Олія оливкова
Філе лосося замаринувати на 30-60 хвилин. Сіль, цукор, перець.
Нарізати великими кубиками. Запанірувати у борошні.
Шматочки лосося обсмажити з двох сторін на оливковій олії до золотистого кольору. Смажити на великому вогні по п'ять хвилин.
Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати.
Спасерувати.
У готові цибулю та моркву викласти шматочки лосося. Томатну пасту розвести водою і вилити у сковороду. Покласти три лаврових листки і кілька горошин запашного перцю. Накрити сковороду кришкою і вимкнути плиту. Через 5-10 хвилин можна розкласти на тарілки.
До риби відварити на гарнір картоплю.
www.recepti.biz.ua Салат слоеный с Курицей
recepti.biz.uaПлов В Мультиварке Рецепт. Авторские рецепты
набор для приготовления канапе купить
Рецепт домашнего майонезРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter