Лосось у духовці
- Лосось (червона риба)
- Сир твердий 100 г
- Майонез 0.5 пач.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Спеції
- Сіль
- Олія рослинна
Рибку заздалегідь замаринувати на годину-півтори. Маринад - одна цибулина, потерта на дрібній тертці, сіль, перець, трохи майонезу.
Нарізати цибулю, перець і часник кільцями.
Якщо лист завеликий - із фольги зробити зменшений варіант.
Добре змастити олією, і шарами викласти цибулю - перець - часник.
Півпучка кінзи розім’яти руками, порвати і розкласти на деко.
Рибу посолити, обсипати спеціями й викласти на цибулю. (Якщо маринували, викласти відразу).
Поставити у розігріту духовку хвилин на 20.
Приготувати заправку-заливку - півсклянки майонезу розбавити водою (можна додати аджику). Натерти сир на крупній тертці.
Через 20 хвилин залити рибу майонезною сумішшю, посипати сиром.
Через 10 хвилин страва готова.
Рецепт салат морепродуктов. Рецепт салата с морепродуктами.
Кулинарные рецепты от Tramontina - мастер шеф рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter