Лосось-теріякі
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Сік лимона 0.33 шт.
- Імбир (тертий) 1 ст.л.
- Сік ананасовий 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Цукор коричневий (мeд) 1 ст.л.
- Вино сухе червоне 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лосось (стейк) 4 шт.
Стейки помістити у приготовлений соус на ніч у холодильник.
Готувати під грилем.
Струсити залишки соусу з риби, поставити його на повільний вогонь до загущення. Прогріти спіраль гриля і поставити на пару хвилин лосось під гриль на решітку (решітку змастити олією).
Потім пензликом обмазати рибу соусом з обох сторін, перевертаючи кожні 1-2 хвилини. Так готувати хвилин 10.
Якщо в духовці, то часові проміжки і загальний час готування треба збільшити у 1,5 рази, з огляду на товщину стейків.
ЗдесьРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Фантастический Кэш Бэк: оладьи как в детском саду. Частный Монтессори детский сад.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты приготовления в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.
Рецепты салатов на эстонском языкеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт сырников от юлии высоцкой http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter