Лосось під мигдальною скоринкою
- Філе лосося 2 шт.
- Крихта хлібна 100 г
- Вершки (15% жирності) 200 мл
- Мигдаль (мелений або рубаний) 80 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Базилік (дрібно нарізаний) 1 ст.л.
- Кріп (дрібно нарізаний) 1 ст.л.
- Орегано (сушений) 0.5 ч.л.
- Чебрець (сушений) 0.5 ч.л.
Духовку нагріти до 190 градусів.
Поперчити і посолити філе, викласти у вогнетривку форму.
Збити вершки з яйцем, додати трави і половину мигдалю.
Полити вершково-горіхову суміш на філе. Змішати залишені мигдаль і хлібні крихти, засипати крихтами філе на соус.
Випікати близько півгодини до рум'яної скоринки.
Лазанья рецепт высоцкаяРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты Для Мультиварки: салати рецепти з грибами. Как приготовить летний салат.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - консервация грибов рецепты.
Приготовление пасты: приготовление пасты в мультиварке. Выпечка В Мультиварке Рецепты.
Рецепты печень трески. Салат из печени рецепт.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты мясных закусок с фото. Как вкусно приготовить мясо.
Рецепты салатов с морепродуктами http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter