Лосось під крамблем з копченого палтуса
551
інгредієнти:
- Лосось (філе) 300 г
- Палтус 100 г
- Сир твердий 50 г
- Зелень 0.5 пуч.
- Крихта хлібна
Шматок лосося покласти під гриль на 3 хвилини шкірою догори, потім на 5 - шкірою вниз. Перед цим з боку шкіри трохи присолити.
У блендер укинути всі складові крамбля і змолоти - отрималась досить в'язка маса. Цю масу нанести на рибу, де немає шкіри, і запекти ще раз у комбі-режимі (гриль + готовка) хвилин 5.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт кекс столичный.
Дамский салат рецепт каперсы http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua сайт программы кулинарный поединок
Термос Термос - приготовление йогурта в термосе.
Маковый торт со сметанным кремомТорты и пирожные на заказ
Рецепт салата мимозы. Рецепт салата мимоза с рисом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі