Лосось під "китайським" маринадом
- Лосось 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 250 г
- Морква 250 г
- Помідор 250 г
- Лимон 0.5 шт.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Цукор коричневий 1 скл.
- Імбир 1 скл.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна 100 г
- Борошно 0.5 скл.
- Перець червоний (мелений) 0.5 ч.л.
- Сіль
Рибу почистити, відрізати голову і хвіст і нарізати порційними шматочками разом зі шкірою (можна взяти філе). Скласти у миску і посолити, залишити на 10-20 хв. Борошно змішати з червоним перцем, обваляти у ньому рибу і обсмажити у дуже розпеченій олії до напівготовності.
Цибулю нарізати "півмісяцем", моркву - брусочками товщиною у 2 сірники, овочі сильно не дрібнити. Нарізану цибулю посипати цукром. В олії від смаження риби злегка обсмажити цибулю, моркву, часник і імбир, не доводячи до м'якості овочів, вони повинні залишитися хрусткими.
У посудину скласти шарами рибу і овочеве пасерування (перший і останній шари - овочеві), залити соусом.
Для соусу натерти на крупній тертці помідор без шкірки, вичавити лимон, додати соєвий соус. Якщо заливки замало - додати трохи води (або білого сухого вина). Вилити соус на рибу (риба не повинна "плавати"), закрити кришкою і довести до готовності у мікрохвильовці (5 хв на повній потужності + 7 хв. на 1/2 потужності), або на плиті 20-25 хв при дуже слабкому кипінні.
Подавати гарячим у якості основної страви або холодним як закуску. Як доповнення - свіжа зелень кінзи (листя коріандру). Гарнір - відварена картопля або розсипчастий рис.
Кулинарные блюда для худеющих - вторые блюда по домашнему.
Салат с омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты американской кухни с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Набор для приготовления канапе купить. Рецепты приготовления канапе.
http://recepti.biz.ua овощные салаты рецепты с фото
Мультиварка Philips: фото рецепты новогодних блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Магия денег по женски: психолог лариса ренар.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter