Лосось на спаржі
- Лосось 300 г
- Спаржа (свіжа) 1 пуч.
- Лимон 1 шт.
- Каперси 1 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Олія оливкова 50 г
- Вино біле сухе 70 г
- Спеції (листя базиліку і шавлії)
На сковорідку налити трохи оливкової олії і покласти шкіркою вниз шматочки лосося, трохи притиснути рукою, щоб вся поверхня прихоплювала рівномірно.
Смажити з кожного боку приблизно по 3-4 хвилини, посолити і поперчити.
Hа верхню частину можна покласти по листочку шавлії або базиліка.
У киплячу, підсолену воду покласти почищену спаржу.
Bарити 3-4 хвилини, вийняти і охолодити холодною водою.
Соус - у невелику каструльку покласти вершкове масло.
Kоли масло трохи розтане, додати оливкову олію.
Сік половинки лимона і сухе вино, нарізані каперси.
Цедру лимона, нарізані листя базиліка, сіль, перець. 1-2 хвилини прокип’ятити.
Рецепты первых блюд немецкой кухни. Первые блюда супы рецепты.
Рецепты Приготовления: салат святковий рецепт.
Скороварки для приготовления каши: рецепт смачного торта.
Рецепт приготовления плов по узбекски recepti.biz.ua
Закупка рецепты: салаты праздничные рецепты с фото. Праздничные салаты.
recepti.biz.uaперепела жареные
Любишь сладости? Помни о фигуре: рецепты блюда на рождество.
Рецепт рахат лукума с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Индийская кухня рецепты. Рецепт индийской кухни.
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд на электрогриле.
Кулинария рецепт торта наполеона здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter