Лосось із соусом із шампанського і червоної ікри
794
інгредієнти:
- Лосось (стейк із реберної частини) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Вершки (20%) 120 мл
- Шампанське (сухе) 120 мл
- Масло вершкове 170 г
- Ікра червона 2 ст.л.
- Сіль
- Базилік (сушений)
Соус для лосося. Цибулину дрібно нарізати.
Спасерувати до прозорості у 70 г вершкового масла.
Влити 120-150 мл вершків.
До вершків і цибулі додати 120-150 мл сухого шампанського.
Цибулю, вершки, шампанське на маленькому вогні потримати 3-4 хвилини.
Вимкнути вогонь під сковородою, додати 2 ст. л. червоної ікри, перемішати акуратно.
Соус готовий.
Стейки лосося присолити, посипати базиліком трохи.
Обсмажити стейки на вершковому маслі хвилин по 7-9 з кожного боку.
Викласти на порційну тарілку, полити соусом.
Рецепты для аэрогриля, вкусно - рецепт пончиков творожных. Кулинарные рецепты.
Готовим со вкусом - рецепты новогодних блюд с фотографиями. Кулинарные блюда для худеющих.
Помощь психолога: психолог лариса ренар.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі