Лосось із крокетами з картоплі
- Огірок 15 г
- Олія оливкова 80 мл
- Філе лосося 150 г
- Фенхель (насіння) 1 г
- Креветки тигрові 1 шт.
- Картопля 100 г
- Яйце 1 шт.
- Пармезан 10 г
- Печериці 30 г
- Цибуля шалот 3 г
- Сухарі панірувальні 20 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Кмин
Філе лосося посолити, поперчити, посипати фенхелем і згорнути у формі рулету, обсмажити з 2 сторін. Поставити у духовку на 4-5 хвилин.
Окремо натерти огірки на дрібній тертці, додати оливкову олію, сіль, перець. Перемішати.
Картоплю відварити, перетерти через сито, додати сіль, перець, яйце, тертий сир пармезан, перемішати. Окремо обсмажити цибулю і гриби на оливковій олії.
Приготувати зрази, начиняючи їх грибами, запанірувати у яйці і сухарях 2 рази. Обсмажити у фритюрі 3-4 хвилини.
Крокети викласти на тарілку, на них покласти лосось, полити огірковим дресингом, зверху покласти обсмажену креветку. Прикрасити бальзаміком, червоним песто, кмином.
http://recepti.biz.uaСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Как приготовить летний салат - салаты с белыми грибами рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter