Лосось і картопля у томатному соку
- Лосось 700 г
- Картопля 4 шт.
- Сік томатний 200 мл
- Сир (тертий) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно
- Олія рослинна
- Кмин (свіжий)
- Розмарин
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Стейки лосося посолити, поперчити, присипати розмарином і свіжим кмином, залишити настоюватися хвилин на 30.
Обваляти в борошні і смажити до легкої золотистої скоринки, не довго. Нарізати цибулину півкільцями. Вийняти рибу зі сковороди і у тій же олії добре обсмажити цибулю.
Очистити картоплю і натерти на крупній тертці. Терту картоплю з'єднати з цибулею, перемішати, посолити, поперчити.
Залити томатним соком і знову перемішати.
На дно форми викласти лосося і зверху накрити картоплею. Духовку виставити на максимальну температуру і запікати 30 хвилин.
За пару хвилин до повної готовності пересипати сиром.
Зачекати пару хвилин, щоб сир розплавився і вийняти.
Закупка рецепты - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Рецепты с пошаговыми фото.
Рецепты пасхиКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
Рецепт домашний майонезРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter