"Лосиний острів"
- М´ясо 400 г
- Яйце 2 шт.
- Гриби печериці 10 г
- Цибуля 1 шт.
- Сир 50 г
- Салат (листя) 10 шт.
- Перець солодкий 300 г
- Капуста білоголова 300 г
Гриби замочити у 100 мл теплої води на 10 хвилин.
Цибулю дрібно порізати і обсмажити на сковороді до золотистого кольору, додати гриби і продовжувати тушкувати на повільному вогні до готовності, періодично додаючи воду у якій замочувалися гриби.
Відварити яйця.
Лосятину посолити (0,5 чайної ложки) і додати спеції (майоран, паприка, мускатний горіх), перемішати, додавши 0,5 склянки води. Фарш розділити на 8 частин і з однієї з них сформувати коржик.
Зверху укласти половинку очищеного яйця, жовтком вгору.
На яйце покласти одну чайну ложку тушкованих грибів, зверху порізаний маленькими шматочками сир (як би доповнюючи другу половинку яйця).
Накрити всю конструкцію зверху ще одним шаром із м'яса і сформувати щільну котлету.
Обсмажити отримані котлети з усіх боків і, накривши кришкою, довести на повільному вогні до готовності.
Подавати з листям салату і дрібно нашаткованими капустою і перцем.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - торты без выпечки. Кухонные Принадлежности.
Формы для создания печенья - печень рецепт.
Как делать розочки из крема для украшения тортов. Крем для украшения торта.
Рецепт заварной крем. Рецепт заварного крема для вафель.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter