Локшина із курячою грудкою по-японськи
- Грудка куряча 1 шт.
- Локшина 200 г
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Морква 1 шт.
- Імбир (свіжий) 1 шт.
- Соус ("Сен сой" преміум) 1 упак.
- Цибуля порей 1 шт.
Грудку нарізати на поздовжні шматочки.
Локшину відварити до готовності із лавровим листом у підсоленій воді.
Моркву нарізати брусочками, невеликий шматочок імбиру так само.
Обсмажити грудку на сильному вогні до появи легкої рум'яної скоринки, зменшити вогонь до середнього і додати імбир із морквою.
Через 3 хвилини влити соус (склад: вода, сіль, крохмаль, оцет, свіжий імбир, ананаси, перець солодкий, перець чорний, морква, часник, цибуля, лимонна кислота, карі), добре перемішати і тушкувати 3 хвилини.
Готову курочку і відварену раніше локшину змішати.
Додати цибулю порей і подати.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кексы и маффины рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Всегда круглосуточно. Мечта - рецепты блюд из рыбы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Арахисовое масло рецепт бутербродовКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Рецепты салатов с каперсамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Эспрессо смотреть онлайнэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter