Локшина із курячою грудкою по-японськи

ДРУГІ СТРАВИ
635 Локшина із курячою грудкою по-японськи
Фото - Локшина із курячою грудкою по-японськи
інгредієнти:
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Локшина 200 г
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Морква 1 шт.
  • Імбир (свіжий) 1 шт.
  • Соус ("Сен сой" преміум) 1 упак.
  • Цибуля порей 1 шт.

Локшина з курячою грудкою на японський (китайська) манер інгредієнти Грудку нарізати на поздовжні шматочки.

Локшина з курячою грудкою на японський (китайська) манер Локшину відварити до готовності із лавровим листом у підсоленій воді.

Моркву нарізати брусочками, невеликий шматочок імбиру так само.

Обсмажити грудку на сильному вогні до появи легкої рум'яної скоринки, зменшити вогонь до середнього і додати імбир із морквою.

Через 3 хвилини влити соус (склад: вода, сіль, крохмаль, оцет, свіжий імбир, ананаси, перець солодкий, перець чорний, морква, часник, цибуля, лимонна кислота, карі), добре перемішати і тушкувати 3 хвилини.

Готову курочку і відварену раніше локшину змішати.

Додати цибулю порей і подати.

Кулинарные рецепты от Tramontina: кексы и маффины рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.

Всегда круглосуточно. Мечта - рецепты блюд из рыбы. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Арахисовое масло рецепт бутербродовКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты приготовления блюд в микроволновке.

фото рецепты новогодних блюд

Рецепты салатов с каперсамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Эспрессо смотреть онлайнэспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter