Локшина з креветками і кальмарами
- Локшина рисова 250 г
- Креветки 150 г
- Кальмар 2 шт.
- Вино (біле сухе) 50 г
- Олія оливкова
- Часник 2 зуб.
- Спеції (перець чорний, гірчиця, базилік, орегано)
- Соус соєвий 4 ст.л.
- Сіль
На оливковій олії обсмажити до золотистості часник, вийняти з олії часник, додати спеції, злегка обсмажити, додати сіль, креветки і кальмари порізані на шматочки, влити вино і соєвий соус, тушкувати без кришки на середньому вогні, доки рідина не випарується. Зварити локшину за рецептом на упаковці (хвилин 5-7). Локшину додати до морепродуктів і злегка обсмажити.
Как приготовить вкусный шашлык - салати з язика з фото. Крабовый Салат. Рецепты.
Тыква Горлянка бронза - пирог из тыквы.
recepti.biz.uaВкусные быстрые и простые рецепты Десертов
Очень вкусные кексы: рецепт шоколадного кекса на сметане.
Готовим со вкусом - рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Вкусные рецепты для похудения: кулинария пирог с капустой. Осетинские пироги Три Пирога.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter