Локшина "удон" з тофу і овочами
- Локшина (удон) 600 г
- Броколі (свіжа, суцвіття) 6 шт.
- Перець солодкий (червоний і жовтий) 2 шт.
- Селера (стебло) 2 шт.
- Цукіні (малі) 2 шт.
- Печериці 100 г
- Капуста цвітна (суцвіття) 6 шт.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Соус (чилі, солодкий) 250 г
- Тофу (твердий) 200 г
Броколі і цвітну капусту розібрати на суцвіття, цукіні і селеру нарізати великими шматками. Обсмажити на сковорідці 5 хвилин.
Печериці нарізати на 4 частини, перець - великими шматочками. Додати в сковороду.
Смажити овочі на сильному вогні ще 5 хвилин і викласти в каструлю.
Тофу нарізати кубиками, обсмажити до рум'яної скоринки окремо від овочів.
Додати тофу до овочів.
Додати соус, все перемішати.
Соус - будь-який гостро-солодкий.
Локшину додати до овочів з соусом. Добре перемішати і тушкувати на малому вогні хвилин 5.
Пицца начинка с яйцомПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Арахисовое масло рецепты www.recepti.biz.ua
Праздничные салаты на Новый год 2017 рецептыПраздничная компания
Рецепты Для Мультиварки - салаты вкусные рецепты. Потрясающе вкусный салат.
Психологи. Записаться онлайн - психолог лариса ренар.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter