Локшина "Удон" із куркою у китайському стилі

ДРУГІ СТРАВИ
847 Локшина "Удон" із куркою у китайському стилі
Фото - Локшина
інгредієнти:
  • Грудка куряча 500 г
  • Морква 3 шт.
  • Перець солодкий червоний 1 шт.
  • Бульйон (грибний) 0.5 л
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Цукор-пісок 0.5 ст.л.
  • Сіль
  • Олія рослинна

Локшина Грудку звільнити від хряща і нарізати довгими тонкими смужками.

Локшина Моркву натерти на тертці "Бернера". Перець нарізати великими смужками.

фото Локшина Обсмажити на олії куряче філе. Перекласти в іншу посудину.

Локшина У цій же сковороді обсмажити моркву і перець до золотистого кольору перцю (близько 10 хвилин).

Локшина Влити в овочі грибний бульйон, дати йому трохи випаруватися.

Додати смажене куряче філе.

Локшина Соєвий соус перемішати із цукровим піском і влити у курячо-овочеву суміш.

Локшина Перемішати, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.

Локшина Відварити локшину, як це вказано на упаковці.

Локшина

Торты, пирожные. Рецепты: рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.

Рецепты из мяса на любой вкус - лучшие блюда для фуршета.

Осетинские пироги на заказ - салат радичио рецепты.

Лучше закажите торт с доставкой - торты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter