Локшина "Удон" із куркою у китайському стилі
- Грудка куряча 500 г
- Морква 3 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Бульйон (грибний) 0.5 л
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Цукор-пісок 0.5 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Грудку звільнити від хряща і нарізати довгими тонкими смужками.
Моркву натерти на тертці "Бернера". Перець нарізати великими смужками.
Обсмажити на олії куряче філе. Перекласти в іншу посудину.
У цій же сковороді обсмажити моркву і перець до золотистого кольору перцю (близько 10 хвилин).
Влити в овочі грибний бульйон, дати йому трохи випаруватися.
Додати смажене куряче філе.
Соєвий соус перемішати із цукровим піском і влити у курячо-овочеву суміш.
Перемішати, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.
Відварити локшину, як це вказано на упаковці.
Торты, пирожные. Рецепты: рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.
Рецепты из мяса на любой вкус - лучшие блюда для фуршета.
Осетинские пироги на заказ - салат радичио рецепты.
Лучше закажите торт с доставкой - торты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter