Локшина рисова з морепродуктами
- Локшина рисова (удон) 1 пач.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Коктейль з морепродуктів 700 г
- Сир плавлений 250 г
- Вершки 200 мл
- Масло вершкове 50 г
Попередньо перед приготуванням замочити на 1 годину рисову локшину у теплій воді, так вона перед варінням стане м'якою і не буде ламатися в каструлі.
Закласти локшину в киплячу воду і варити на середньому вогні до готовності 15-20 хвилин.
Морський коктейль відварити до готовності (15 хвилин) і відкинути на дуршлак.
Спасерувати на вершковому маслі цибулю до золотистого кольору.
Додати вершки і довести до кипіння.
У киплячі вершки невеликими порціями додати плавлений сир, потім додати відварений морський коктейль, тушкувати під кришкою 10 хвилин.
Відкинути локшину на дуршлак, викладаючи зверху морський коктейль, прикрасити зеленню і скропити зверху декількома краплями соєвого соусу.
Салати з квасолею на зиму рецептсалати з квасолею
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты с буряком фото. Осетинские пироги на заказ.
Арахисовое масло рецептПоcтавки арахисовой пасты
Рецепт пасхи в хлебопечке LgРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter