Локшина із м'ясом
- Свинина (баранина) 300 г
- Борошно 2 скл.
- Вода 0.5 скл.
- Яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Часник (сухий) 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Олія рослинна
Тісто - із борошна, води і яйця замісити тісто як на пельмені. Може знадобитися більше борошна. Залишити, прикривши серветкою, хвилин на 15.
М'ясо нарізати смужками.
Цибулю нарізати півкільцями.
Обсмажити м'ясо на невеликій кількості олії, і як воно буде майже готове, додати цибулю, соєвий соус і сухий часник.
Тісто розкотити тонко і нарізати на локшину. Залишити злегка підсохнути.
Вийняти м'ясо зі сковорідки і обсмажити локшину на жирі до зарум'янювання.
Додати м'ясо до локшини, налити пару столових ложок води і тушкувати хвилин 10.
Рецепт фасолевого тортаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт приготовления пиццы с картинками. Пицца на дом меню с картинками.
Как приготовить летний салат - салат с языка рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter